PRIVACY POLICY marella.com

WHY THIS NOTICE

 

This privacy policy (the “Privacy Policy”) is intended to assist you in understanding what information we gather when you visit this Website and other websites of our brands, (collectively “Websites”), whether you are a registered user or not, and to describe how we use that information. If applicable, this Privacy Policy describes also how we process the information you may provide us or we collect about you, when you visit our boutiques managed directly by us or our affiliates (“Boutiques”) or the points of sales operated by our business partners (“Points of Sales”), or in the context of any other contacts you may have with us. This policy in supplemental to any other information you may have been provided in those other circumstances.

 

 

 

These documents provide you with important information about the following:

 

1.      PROCESSING OF PERSONAL DATA

 

2.      PERSONAL DATA WE COLLECT

 

3.      HOW WE USE PERSONAL DATA

 

4.      HOW WE SHARE PERSONAL DATA

 

5.      CHILDREN'S PRIVACY

 

6.      STORAGE, ACCESSIBILITY AND TRANSFER OF PERSONAL DATA

 

7.      SECURITY AND CONFIDENTIALITY OF PERSONAL DATA

 

8.      RIGHTS IN RELATION TO PERSONAL DATA– MANAGING YOUR CHOICES.

 

9.      CALIFORNIA PRIVACY RIGHTS.

 

10.    DATA RETENTION

 

11.    OUR POLICY ON COOKIES AND SIMILAR PROCESSES.

 

12.    LINKS, ADVERTISERS, SPONSORS & ADS.

 

13.    DATA CONTROLLER –DATA PROTECTION OFFICER-  AND HOW TO CONTACT US 

 

14.    UPDATING THIS POLICY - NOTICES.

 

ACCEPTANCE

 

By visiting the  Website, using its services or, otherwise by interacting with us, our Points of Sales, Boutique and/or Websites, you acknowledge that you have read and understand this Privacy Policy and you agree that we may collect, use, store, transmit and disclose the personal data we collect through the Websites, Boutiques and/or Points of Sale in accordance with this Privacy Policy. Unless you already registered with us, we may ask you to opt-in (e.g., ticking a checkbox) if we deem it appropriate to safeguard your rights or if so required by the applicable laws. If you do not agree to the terms of this Privacy Policy, please do not visit this Website, create an account and do not otherwise use or submit personal data to this Website, or do not opt-in when this option is offered to you pursuant to the applicable laws.

 

1. PROCESSING OF PERSONAL DATA

 

When we use "Personal Data" in this Privacy Policy we refer to any information enabling us to identify you (or a third party whose personal data you provide us) directly or indirectly including any information incidental to the purchase of goods or services; or that you chose to communicate to us or share with us, or third parties, while using the Websites or at Points of Sales . We will process the personal data in accordance with the General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 “Reg.(EU) 2016/679” and with the legislation of the country where data should be collected, if applicable. We reserve the right to carry out additional processing as required by law or as part of a criminal or other investigation or proceedings.

 

2. PERSONAL DATA WE COLLECT

Source of Data

We collect personal data from you only when you voluntarily provide us with this information, such as:

Branded Websites distributing our products: when placing an order through the Website(s) , as a “guest”; establishing an account or modifying your account; by setting up a wish list; entering a contest, sweepstakes or promotion; searching on the Website; contacting us with a comment or question; signing up to receive email newsletters and updates regarding our latest products and services, boutique openings, events or promotions; or requesting to receive an order confirmation, shipping confirmation or other alerts;

 

Our Boutiques and Points of Sales: when filling in our customer card, during informal chats when you visit our Boutiques or Points of Sales, interact with us, or purchase merchandise;

 

Events: when participating to our events, surveys and market researches, challenges, and other promotions, also online, e.g., minisites that we run on third party social networks such as Facebook;

 

Our customer services: when asking for assistance, special services or aftersale care;

 

E-mail, text and other electronic messages.: when communicating between you and us.

 

If you provide us with personal information of third parties (e.g., your family members, other customer or prospects of us), you should make sure that said third parties are informed and authorized the use of their data as described in this Privacy Policy.

 

Types of Data

We may collectand use different types of personal data depending on the specific purpose we have, as described below:

 

personal details, such as name, surname, gender, age/date of birth, country of origin, and other personal details as allowed by applicable laws;

contact details, such as address, email address, phone number, mobile number, fax number (if any), and other contact details as allowed by applicable laws;

payment details, such as payment instrument (credit card, debit card) if applicable, passport number when required for tax or anti money laundering reasons;

sales related information, such as date, products or services provided, place of purchase, product codes, amount, total of sales, VAT number, complaints, returns, refunds and other sales related information as allowed by applicable laws;

habits and profiles, such as data regarding your purchases (purchase history including, boutique where the sale takes place, type, quantity and price of the products purchased by you), information related to customer relationship management activities and initiatives (date and categories of said actions as performed or to be performed and results of said actions), shopping habits and preferences (wish list, preferred categories of products, colour, style, other brands purchased, most visited countries, how you knows our brands, sizes, notes regarding purchase habits or special needs stated by you – i.e. preferred materials), other information (job related information, education, hobbies and lifestyle activities) as allowed by applicable laws; and

family related information, such as marital status, anniversary date, number of children, children related information and other family related information as allowed by applicable laws.

 

3. HOW WE USE PERSONAL DATA

 

Personal data may be used for the following purposes, depending on the specific circumstances in which you interact with us.

 

3.1       For online and in-store sales (by the local Boutique/Point of Sale at which you make your purchase or the local website vendor as identified in the Terms of Sale of your online purchase)

 

Your personal data provided by you or collected when you make any purchase, regardless as a guest or registered user, i.e. basic personal details, contact details, data regarding your purchases, fiscal data, payment details, sales related information, and any other data strictly necessary for the delivery of products, will be used:

 

to manage, administer and process your purchase of our products, sale and post-sale services, e.g. administrative activities, accounting, returns, warranties, tax free refunds if applicable, fraud prevention, communicating with you, including by e-mail, for any problem relating to the handling of the order or to subsequent requests relating to the order;

to comply with obligations imposed by laws, regulations or EU legislation (including anti-money laundering laws) and to establish or defend a legal claim.

Providing your personal data for the purposes above is necessary; denial thereof would make it impossible to complete your purchase.

 

Unless otherwise required to comply with local applicable laws, data may be processed for these purposes without seeking your consent because this is necessary to comply with the contractual and legal obligations.

 

For specific purposes for which it was volunteered

Your personal data provided by you or collected when you ask for a specific service (e.g., registering your account on our Websites, handling complains, asking for information) i.e. personal details, contact details, data strictly necessary for follow-up your request, will be used

 

to provide the services you requested (e.g., operating the processes of registering your account, managing authentication on the Website, operating your accounts, assisting you, and handling any complaints, handling wish lists, follow up to any question or contact request you may submit to us, also through our customer care service);

to manage newsletter subscription if you are not also registered with us.

Providing your personal data for the purposes above is necessary; denial thereof would make it impossible to complete your request.

 

Unless otherwise required to comply with local applicable laws, data may be processed for these purposes without seeking your consent because this is necessary to follow up your request.

 

For CRM purposes if you register with us

Your personal data provided by you filling in our forms or collected when you visit our Boutiques, Points of Sales or Websites and you interact with us, i.e. personal details, contact details, data regarding your habits and profile, family details, will be entered into our centralized CRM:

 

to offer you with promotions, discounts, and other tailored services, and send you newsletters, other marketing and commercial communications on products, services and invitations to events about our brands (either organized by us or our distributing chain), surveys and researches, market analysis, invitation to contests, sweepstakes or promotions and other initiatives for registered customers or contacts of our brands (“marketing”). We may use traditional (postal mail, and phone) and/or digital and automated (e-mail, SMS, MMS, telephone and other digital channels, e.g., social media) contact means, and may send you these communications based on your profile, if you agreed to our profiling (see point 3.3.b) below);

to analyze your contacts with us, interests, preferences and purchase habits, and create individual or aggregated profiles based on that, to work out how to provide you with a better service, including to provide you with a customized sales experience in any and every Boutiques and Points of Sales in Italy and abroad (“profiling”). We may use the personal data also to create clusters and conduct market and statistical analyses directed at identifying products and/or services of interest to the customers of our brands and to improve our services (including the Websites). We will combine your data collected on the Websites with information that we may have obtained through your interaction with the sales persons at the Boutiques and/or the Points of Sales. The processing for the personal data for profiling is carried out in compliance with the guarantees and measures set by the applicable law.

Your data entry into the CRM system is optional and free (based on your selective opt-in) and only if you provide your personal data for both the purposes of marketing and profiling under points 3.3.a) and b), or one of them. You may unsubscribe or opt-out at any time (see point 8 below). Denial to provide your personal data for both or one of these CRM purposes does not prevent you, in any way, from using our the services or making your purchases, but we will not be able to inform you on the marketing initiatives and events described above and we could not understand your interests and offer you a more personalized shopping experience.

 

4. HOW WE SHARE PERSONAL DATA

 

We share your personal data collected with our affiliates, distributors, and franchisees, including those located in other countries, and with other companies that provide services on our behalf (as further described below), whether upon our direction or the direction of a third party .We will only provide those companies and organizations the personal data required to deliver the services and will prohibit them from using that personal data for any other purpose.

 

4.1       Sharing with data processors

 

When you purchase our products or use our online sale services your personal data may be shared by the e-commerce vendor of this Website with selected third parties who provide services to the vendor, including those that fulfill orders, ship products, process credit and debit card payments, and anti-fraud controls.

 

Your personal data may be shared with third parties to monitor and analyze Website activity, host Website content, provide technical and organizational services functional to the purposes above, maintain our customer database, assist in marketing and administer emails, market analysis, surveys, contests, sweepstakes or promotions.  Such third parties may have access to, store and process your personal data to provide those services on our behalf, which may occur in Italy, your country or abroad.  Our service providers are not authorized to use personal data for any purpose other than to provide the contracted services.

 

Our affiliated companies operating our brand business locally in Italy and in the other countries or online  and our business partners (franchisees, distributors) operating the Points of Sales or the online sales on their websites will process your personal data for the CRM purposes as data processors upon our instructions

 

4.2       Sharing with other third parties

 

Your personal data may need to be shared with companies providing payments management, and anti-fraud controls acting independently as data controllers, for providing you with the online sales services.

In case of any asset or corporate operations (e.g. merger or acquisition, our reorganization or liquidation), customer data will likely be one of the transferred assets and we may share them with any of our legal successors, to the extent permitted by law based on our legitimate interest.  Your personal data will remain subject to any pre-existing privacy policy unless you agree otherwise.

We may also disclose your personal data to third parties (i) when required by a law of the EU or of a Member State (ii) in response to legal proceedings; (iii) in response to a request from a law enforcement agency under legitimate basis; or (iv) to protect our rights, privacy, safety or property, or the public.

Moreover, to the extent permitted by law, we may also communicate personal data to third parties in the event of a complaint about your use of the Website and, where we deem it necessary to investigate, prevent or take measures regarding illegal activities, suspected fraud, or where we believe, at our sole discretion, that your use of the Website is incompatible with the terms of the Website.

The full list of data processors appointed and of the third parties to which data are communicated can be obtained  at the contact point below (point 13).

 

5. CHILDREN'S PRIVACY

 

This Website is a general audience site; however our services are intended for people aged 18 years or older. We do not knowingly request or collect, use and disclose personal data provided by a person under the age of 18 both online and at the Boutiques/Points of Sales. In the event we learn we have collected personally data from a child, we will delete that information.

 

If you are under this age, please do not register or proceed with the online purchase and ask an adult (i.e. your parents or your legal guardian) to proceed with the required procedures.

 

6. STORAGE, ACCESSIBILITY AND TRANSFER OF PERSONAL DATA

 

The personal data collected through the Websites is processed mainly using electronic or web means, including web analytics services hosted by servers of our selected providers both in the European Union (e.g., Germany and Ireland, for online sales transactions on our directly managed Websites) and outside the European Union (e.g., USA, for our newsletter subscription services).  In Boutiques and Points of Sales, personal data may also be processed in hard copy. In both cases, the personal data will be feeded for the CRM purposes into our centralized and secured data base stored in Italy and is managed by our Customer Relationship Managers and marketing team in Italy and abroad.

 

Personal data will be accessed, on a need-to-know and under multi-level access control tools, only by authorized staff of our Boutiques, Points of Sales and of the local e-commerce vendor (e.g. staff in the digital & IT, marketing, retail, administration, security departments). This staff engaged to be bound by confidentiality obligations and expressly appointed as person in charge of the processing, as required by the applicable law. In particular, if you agreed to the processing of your personal data for the CRM purposes, the related data may be read, amended and updated by our staff and the staff at the, Boutiques, Points of Sales and/or local e-commerce vendors (especially the sales and marketing personnel). The staff is based in Italy or abroad, and is trained and bound by confidentiality obligations. We may use them, indeed, to collect, use and disclose the data as instructed by us.

 

If we need to transfer the personal data abroad for achieving the purposes of this Privacy Policy, including where the data protection legislation differs from the one applicable in your country, we take steps to ensure that these communications happen in compliance with the European data protection standards, or other local standards in the country where we collect the data, so that your data remain secure and confidential.

 

7. SECURITY AND CONFIDENTIALITY OF PERSONAL DATA

 

We have implemented appropriate measures designed to secure your personal data from accidental loss and from unauthorized access, use, alteration and disclosure.  For example, when you provide any order information, we use Secure Socket Layer (SSL) technology, an encryption tool that provides security while transmitting this information over the Internet.  We also use firewall technology, password controls, and other technological and procedural safeguards in maintaining this Website.  Although we have implemented the above security measures for this Website, you should be aware that 100% security is not possible.  Therefore, your providing of your personal data is done at your own risk and, to the greatest extent permitted under applicable law, we shall have no liability as a result of the disclosure of your personal information due to errors, omissions or unauthorized acts of third parties during or after the transmission thereof to us. We recommend you (i) to periodically update your software for protecting data transmission over networks (for example, antivirus software) and check that your provider of electronic communication services has adopted suitable means for the security of data transmission over networks (for example,firewalls and ant spamming filters); (ii) keep confidential, and not to disclose to any else, your username and password to access to your account; and (iii) to change your password from time to time.

 

In the unlikely event we believe that the security of your personal information in our possession or control was or may have been compromised, we will notify you of that development as required by applicable law using any of the methods prescribed thereunder (by providing us with your email address, you hereby consent to receiving any such notification in electronic form through such email address).

 

8. RIGHTS IN RELATION TO PERSONAL DATA– MANAGING YOUR CHOICES

 

Your rights

At any time and free of charge, you may access your data, receive your electronic personal data in a structured, commonly used machine-readable format and transmit it to another data controller (data portability), have your data corrected, updated, changed or removed (subject to exemptions which may apply).  You may update any information you have given to us by contacting us at the addresses given below. Requests to delete your data are subject to any applicable legal and document retention obligations imposed on us.

 

If you think there is a problem with the way we are handling personal data, you have a right to file a complaint to your national and/or any other data protection authority in the EU or the EEA.

 

To exercise those rights you may send your request sending an email at infoprivacy@marella.com or regular mail at the address appearing below (point 13). When contacting us, please be sure to provide us with your name, email address, mailing address and/or telephone number(s) in order to be sure we handle your request correctly.

 

8.2       Accuracy - Keep Personal Data Updated

 

To allow us to serve you better we encourage you to regularly review and update your personal data.  If you are a registered user you may access and edit your personal data through your user account settings on the Website; otherwise you may contact us (see point 13) to assist you in updating your personal data.

 

8.3       Managing your choices in relation to direct marketing and profiling

 

If you wish to opt-out from any of the CRM purposes, marketing and/or profiling, or manage your advertising preferences, you can simply send your request to us (see point 13), or  indicated below, or manage your choices account accordingly. The same procedure applies if you wish to withdraw your consentto profiling.  

 

9. CALIFORNIA PRIVACY RIGHTS

Pursuant to Section 1798.83 of the California Civil Code, residents of California have the right to request from a business with whom the California resident has an established business relationship, certain information with respect to the types of personal information the business shares with third parties for direct marketing purposes by such third party and the identities of the third parties with whom the business has shared such information during the immediately preceding calendar year.  If you are a California resident and would like a copy of our information disclosures pursuant to such law, please submit a written request to us.  Please allow 30 days for a response.

 

10. DATA RETENTION

 

Personal data will be retained for the duration of the business relationship and for as long as  necessary for the purposes described in this Privacy Policy (e.g., if you subscribe to a newsletter, for the duration of your subscription; if you have a user account, until you close the account). Beyond this period, your personal data will only be retained to comply with our legal and regulatory obligations (e.g, for 10 years for accounting purposes; for the duration of the mandatory retention requirements for tax purposes, etc.), or to allow us to maintain evidence of our respective rights and duties.

 

Your personal data processed for the CRM purposes (points 3.3) will be retained until you close your account or you withdraw your consent to the processing of your personal data for these purposes. Personal data relating to the details of your purchases processed for profiling and marketing purposes will be retained for a limited period of time in line with the timing permitted by the applicable law; upon expiration of this time limit, the personal data will be deleted or permanently anonymized.

 

11. OUR POLICY ON COOKIES AND SIMILAR PROCESSES

 

Please consult the Cookie and Advertising Management section of the Website marella.com/cookie-policy for more information about cookies generally and how to turn cookies on and off.

 

12. LINKS, ADVERTISERS, SPONSORS & ADS

 

This  Website may contain links to our various owned or controlled websites, as well as links to third party websites. If you elect to provide your personal data on any such linked website(s), that information will be subject to such linked website's privacy policy and security practices -  including the Websites run and managed by our approved distributors, except for the data collected therein by our distributors for the CRM purposes where our privacy policy is posted - and is not governed by this Privacy Policy. You should familiarise yourself with these other privacy policies , as we are not responsible for, and have no control over, the information submitted to, or collected, used, disclosed or otherwise processed by third party websites.

 

13. DATA CONTROLLER - HOW TO CONTACT US

 

For the purpose of this Privacy Policy and the data processing described therein please note that “We” “our”, “us” "Company" is Max Mara Fashion Group S.r.l. with registered place of business in Via Pietro Giannone, 10 - 10122 Turin, Italy.  As holding company and ultimate owner of several brands through its affiliates including "Max Mara", the Company is the data controller (as defined under the Reg.(EU) 2016/679) of the data collected at the Boutiques, Points of Sales and/or on the Websites in Italy and abroad for the CRM purposes under points 3.2 and 3.3 . The Company appointed a Data Protection Officer who may be addressed with queries and may receive claims about the processing of personal data for CRM purposes. The Data Protection Officer may be reached at  Via Pietro Giannone 10, 10122 Turin (Italy), email: dpo@mmfg.it.

 

The data controller of the data collected at the local Boutique, Point of Sales and/or on the local Website for the sales related purposes under point 3.1 is the Marella Boutique, Point of Sales or online store at which you make your purchase and/or which has collected the data. The local vendor may be required to process your personal data in accordance with the data protection rules applicable in the country where it is based. Nevertheless, except in case of any conflicting mandatory rule applicable in that jurisdiction, the local vendor is committed to process your personal data according to the principles declared under this Privacy Policy.

 

14. UPDATING THIS POLICY - NOTICES

 

We reserve the right, at our discretion, to change, modify, add, or remove portions of this Privacy Policy at any time by posting such revised Privacy Policy on this page of the Website and updating the “Last Modified” date below.  It is your responsibility to review this Privacy Policy from time to time to take notice of any changes we made.  In some cases, we may provide additional notification of material changes to this Privacy Policy by adding a statement on the homepage of this Website or, for registered users, by sending a notification email or by adding a statement on their account page.  By accepting such revised Privacy Policy through a “click accept” in such notification email or account page statement (made available when required to comply with the applicable laws), or by completing a purchase on the Website or in any stores after this Privacy Policy has been revised, or, otherwise, by using or submitting information to the Website following the posting of the revised Privacy Policy, you agree to such revised Privacy Policy. As a consequence of the changes no processing of your data will be carried out without your explicit consent if so required by the applicable law.  

 

For any prior versions of the Privacy Policy, please visit this page: marella.com/database-privacy

 

LAST MODIFIED

This policy is effective 2018-MAY-25

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE marella.com

De ce această notificare

Această politică de confidențialitate (denumită în continuare "Politica de confidențialitate") este menită să vă ajute să înțelegeți ce fel de informații colectăm atunci când vizitați acest site web și alte site-uri ale mărcilor noastre (denumite colectiv "site-uri web"), indiferent dacă sunteți sau nu sunteți înregistrat și pentru a descrie modul în care folosim aceste informații. Dacă este cazul, această politică de confidențialitate descrie și modul în care procesăm informațiile pe care ni le furnizați sau cele pe care le colectăm în legătură cu dumneavoastră atunci când vizitați magazinele noastre gestionate direct de noi sau de afiliații noștri ("boutic-uri") sau punctele de vânzare operate de partenerii noștri de afaceri ("puncte de vânzare") sau în contextul oricăror alte contacte pe care le puteți avea cu noi.  Această politică  completează orice alte informații pe care le-ați furnizat în alte circumstanțe.

 

Aceste documente vă oferă informații importante cu privire la următoarele:

 

  1. PROCESAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL                                                                    
  2. DATE PERSONALE COLECTATE                                                                                                      
  3. CUM UTILIZĂM DATELE PERSONALE                                                                                           
  4. CUM ÎMPĂRTĂȘIM DATELE PERSONALE                                                                                     
  5. CONFIDENȚIALITATEA ÎN CAZUL COPIILOR                                                                                
  6. STOCAREA, ACCESIBILITATEA ȘI TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL           
  7. SECURITATEA ȘI CONFIDENȚIALITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL                      
  8. DREPTURI ÎN LEGĂTURĂ CU DATELE PERSONALE - GESTIONAREA

ALEGERILOR DUMNEAVOASTRĂ                                                                                                          

  1. DREPTURI DE CONFIDENȚIALITATE DIN CALIFORNIA                                                         
  2. REȚINEREA DATELOR                                                                                                                     
  3. POLITICA NOASTRĂ PRIVIND COOKIE-URILE ȘI PROCESELE SIMILARE                                   
  4. LINK-URI, CEI CE PUBLICĂ RECLAME, SPONSORI & RECLAME                                                 
  5. OPERATORUL DE DATE – OFIȚERUL PENTRU PROTECȚIA DATELOR - ȘI CUM NE PUTEȚI CONTACTA                                                                                                                                       
  6. ACTUALIZAREA ACESTEI POLITICI - NOTIFICĂRI                                                                       

 

ACCEPTUL

Vizitând site-ul web, utilizând serviciile sale sau interacționând cu noi, cu punctele noastre de vânzare, buticurile și/sau site-uri web, admiteți că ați citit și înțeles această politică de confidențialitate și sunteți de acord să putem colecta, utiliza, transmite și dezvălui datele cu caracter personal pe care le colectăm prin intermediul site-urilor, buticurilor și / sau punctelor de vânzare, în conformitate cu această politică de confidențialitate. Dacă nu v-ați înregistrat deja, vă putem solicita să vă înscrieți (de exemplu, bifând o casetă de selectare) dacă considerăm că este adecvat să vă fie protejate drepturile sau dacă acest lucru este impus de legile aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu termenii acestei Politici de confidențialitate, vă rugăm să nu accesați acest site, să nu vă creați un cont și să nu utilizați sau să trimiteți date personale pe acest site web sau să nu vă înscrieți atunci când această opțiune vă este oferită în conformitate cu legile aplicabile.

 

    1. PROCESAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Când folosim sintagma "Date personale" în această Politică de confidențialitate, ne referim la orice informații care ne permit să vă identificăm (pe dumneavoastră sau o terță parte ale cărei date personale ni le furnizați), direct sau indirect, inclusiv orice informație care se referă la achiziționarea de bunuri sau servicii; sau pe care ați ales să ne-o comunicați sau să o împărtășiți cu noi sau cu terțe părți, în timp ce utilizați site-urile web sau la punctele de vânzare. Vom prelucra datele personale în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 "Reg. (UE) 2016/679" și cu legislația țării în care trebuie colectate datele, dacă este cazul.  Ne rezervăm dreptul de a efectua procesarea suplimentară conform legii sau în cadrul unei investigații penale sau al unei alte investigații sau proceduri.

 

    1. DATE PERSONALE COLECTATE
    1. Sursa datelor cu caracter personal

Colectăm date cu caracter personal de la dumneavoastră numai atunci când ne furnizați în mod voluntar aceste informații, cum ar fi:

 

Site-uri web marcate care distribuie produsele noastre: atunci când plasați o comanda prin site-ul web (site-urile web), ca "vizitator"; înființarea unui cont sau modificarea contului; prin crearea unei liste de dorințe; participarea la un concurs, la tombole sau promoții; căutarea pe site; contactându-ne cu un comentariu sau o întrebare; înscrierea pentru a primi buletine informative și actualizări privind cele mai recente produse și servicii, deschideri de buticuri, evenimente sau promoții; sau la solicitarea de a primi o confirmare a comenzii, confirmarea de expediere sau alte alerte;

În magazinele noastre și punctele de vânzare: atunci când completați cardul de client, în timpul discuțiilor neoficiale când vizitați buticurile sau punctele de vânzare, când interacționați cu noi sau achiziționați mărfuri;

 Evenimente: când participați la evenimentele noastre, sondaje și cercetări de piață, provocări și alte promoții, de asemenea, online, de exemplu, mini site-uri web pe care le desfășurăm pe rețele sociale terțe, cum ar fi Facebook;

Serviciile noastre pentru clienți: atunci când solicitați asistență, servicii speciale sau servicii de asistență post-vânzare;

E-mail, SMS și alte mesaje electronice: pe parcursul comunicărilor dintre dumneavoastră și noi.

 

Dacă ne furnizați informații cu caracter personal ale unor terțe părți (de ex. membrii familiei, alți clienți sau alți potențiali clienți ai noștri), trebuie să vă asigurați că aceste terțe părți sunt informate și au autorizat utilizarea datelor lor, așa cum este descris în această Politică de Confidențialitate.

 

 

    1. Tipuri de date cu caracter personal

 

Este posibil să colectăm și să folosim diferite tipuri de date personale, în funcție de scopul pe care îl avem, după cum este descris mai jos:

 

  1. datele personale, cum ar fi numele, prenumele, sexul, vârsta/data nașterii, țara de origine și alte detalii personale, după cum este permis de legislația aplicabilă;
  2. datele de contact, cum ar fi adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon, numărul de telefon, numărul de fax (dacă există) și alte date de contact conform legilor aplicabile;
  3. detalii de plată, cum ar fi instrumentul de plată (card de credit, card de debit), dacă este cazul, numărul pașaportului atunci când este necesar pentru motive fiscale sau împotriva spălării banilor;
  4. informații legate de vânzări, cum ar fi data, produsele sau serviciile furnizate, locația unde s-a făcut achiziția, codurile produselor, suma, totalul vânzărilor, cifra TVA, plângerile, returnările, rambursările și alte informații legate de vânzări, conform legislației aplicabile;
  5. obiceiuri și profiluri, cum ar fi datele privind achizițiile dumneavoastră (istoricul achizițiilor, inclusiv buticul în care are loc vânzarea, tipul, cantitatea și prețul produselor achiziționate de dumneavoastră), informații referitoare la activitățile și inițiativele de gestionare a relațiilor cu clienții (data și categoriile acțiunilor menționate și a rezultatelor acțiunilor menționat, obiceiurile de cumpărături și preferințele (lista de produse dorite, categoriile preferate de produse, culoarea, stilul, alte mărci achiziționate, țările cele mai vizitate, cum ați aflat despre mărcile noastre, mărimile, note cu privire la obiceiurile de cumpărare sau nevoi speciale declarate de dumneavoastră - materiale preferate), alte informații (informații legate de serviciu, educație, hobby-uri și activități de stil de viață), astfel cum este permis de legile aplicabile; și
  6. informații referitoare la familie, cum ar fi starea civilă, data aniversară, numărul de copii, informații referitoare la copii și alte informații legate de familie, în conformitate cu legile aplicabile.
  1. CUM UTILIZĂM DATELE PERSONALE

 

Datele personale pot fi utilizate în următoarele scopuri, în funcție de circumstanțele specifice în care interacționați cu noi.

 

3.1 Pentru vânzările online și în magazin (de către buticul local / punctul de vânzare la care faceți achiziția sau site-ului local care vinde, așa cum este identificat în Termenii de vânzare ai achiziției dumneavoastră online)

Datele dumneavoastră personale furnizate de dumneavoastră sau colectate atunci când efectuați o achiziție, indiferent dacă sunteți vizitator sau utilizator înregistrat, adică detalii personale de bază, detalii de contact, date privind achizițiile dumneavoastră, date fiscale, detalii de plată, informații legate de vânzări și orice alte date strict necesare pentru livrarea produselor, vor fi utilizate:

 

      1. pentru gestionarea și procesarea achiziției produselor noastre, a serviciilor de vânzare și post-vânzare, de ex. activități administrative, contabilitate, returnări, garanții, rambursări fără taxe, dacă este cazul, prevenirea fraudelor, comunicarea cu dumneavoastră, inclusiv prin e-mail, pentru orice probleme legate de gestionarea comenzii sau solicitările ulterioare legate de comandă;
      2. pentru respectarea obligațiilor impuse de legi, reglementări sau legislația UE (inclusiv legile împotriva spălării banilor) și constatrea sau apărarea unui temei legal.

Furnizarea datelor dumneavoastră personale în scopurile de mai sus este necesară; refuzul de a le furniza ar face imposibilă finalizarea achiziției.

Dacă nu există alte cerințe pentru a respecta legile locale aplicabile, datele pot fi prelucrate în aceste scopuri fără a solicita consimțământul dumneavoastră, deoarece acest lucru este necesar pentru a respecta obligațiile contractuale și legale.

 

3.2  Pentru scopurile specifice pentru care au fost furnizate în mod voluntar

Datele personale furnizate de dumneavoastră sau colectate atunci când solicitați un anumit serviciu (de exemplu, înregistrarea contului dumneavoastră pe site-urile noastre, tratarea reclamațiilor, solicitarea de informații), adică datele personale, datele de contact, datele strict necesare pentru urmărirea solicitării dumneavoastră vor fi folosite:

 

3.2.1 pentru a putea furniza serviciile pe care le-ați solicitat (de exemplu, operarea proceselor de înregistrare a contului dumneavoastră, gestionarea autentificării pe site, operarea conturilor dumneavoastră, asistență și tratarea reclamațiilor, tratarea listelor de produse dorite, urmărirea oricărei întrebări sau solicitări de contact pe care ni le puteți trimite, de asemenea prin intermediul serviciului nostru de asistență pentru clienți);

 

3.2.2 pentru a gestiona abonamentul la buletinul informativ dacă nu sunteți înregistrat la noi. Furnizarea datelor dumneavoastră personale în scopurile menționate mai sus este necesară; refuzul furnizării acestora ar face imposibilă îndeplinirea cererii dumneavoastră.

Dacă nu există alte cerințe pentru a respecta legile locale aplicabile, datele pot fi prelucrate în aceste scopuri fără a vă solicita consimțământul, deoarece acest lucru este necesar pentru a vă urmări solicitarea.

 

    1. Pentru scopurile MRC, dacă vă înregistrați la noi

Datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră prin completarea formularelor noastre sau colectate atunci când vizitați buticurile, punctele de vânzare sau site-urile noastre și interacționați cu noi, de exemplu, detalii personale, detalii de contact, date privind obiceiurile și profilul dumneavoastră, detalii de familie, vor fi introduse în MRC centralizat:

 

3.3.1  pentru a vă oferi promoții, reduceri și alte servicii personalizate și pentru a vă trimite buletine informative, alte comunicări de marketing și comerciale referitoare la produse, servicii și invitații la evenimente despre mărcile noastre (organizate de noi sau de lanțul nostru de distribuție), sondaje și cercetări , analize de piață, invitații la concursuri, tombole sau promoții și alte inițiative pentru clienții înregistrați sau contacte ale mărcilor noastre ("marketing"). Putem folosi mijloace de contact tradiționale (poștă și telefon) și / sau digitale și automate (e-mail, SMS, MMS, telefon și alte canale digitale, de exemplu, medii de comunicare socială) și vă putem transmite aceste comunicări pe baza profilului dumneavoastră , dacă ați fost de acord cu profilul realizat de noi (a se vedea punctul 3.3.b) de mai jos);

 

3.3.2 pentru analiza contactelor cu noi, a intereselor, preferințelor și obiceiurilor de cumpărare și pentru a crea profiluri individuale sau agregate pe baza acestora, pentru a stabili cum să vă putem oferi un serviciu mai bun, inclusiv pentru a vă oferi o experiență personalizată de vânzări în oricare dintre buticurile și punctele de vânzare din Italia și din străinătate ("profilare").  Putem folosi datele cu caracter personal și pentru a crea clustere și a efectua analize de piață și statistice îndreptate spre identificarea produselor și/sau serviciilor de interes pentru clienții brandurilor noastre și pentru îmbunătățirea serviciilor noastre (inclusiv a site-urilor web).  Vom combina datele dumneavoastră colectate pe site-uri cu informații pe care le-am obținut prin interacțiunea dumneavoastră cu personalul care se ocupă de vânzări în buticuri și / sau punctele de vânzare. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru profilare se face în conformitate cu garanțiile și măsurile stabilite de legislația în vigoare.

 

Introducerea datelor dumneavoastră în sistemul MRC este opțională și gratuită (pe baza opțiunii dumneavoastră selective de înscriere) și numai dacă furnizați datele dumneavoastră personale atât în ​​scopul marketingului, cât și al profilării în conformitate cu punctele 3.3.a) și b) sau al unuia dintre acestea . Puteți să vă dezabonați sau să renunțați în orice moment (a se vedea punctul 8 de mai jos). Refuzul de a furniza datele dumneavoastră personale pentru ambele sau una dintre aceste scopuri ale MRC nu vă împiedică în vreun fel să folosiți serviciile noastre sau să efectuați achiziții, dar nu vă vom putea informa cu privire la inițiativele și evenimentele de marketing descrise mai sus și nu putem să înțelegem ce vă interesează și astfel să vă oferim o experiență de cumpărături mai personalizată.

 

  1. CUM ÎMPĂRTĂȘIM DATELE PERSONALE

Împărtășim datele cu caracter personal colectate de la dumneavoastră cu filialele, distribuitorii și francizele noastre, inclusiv cele din alte țări și cu alte companii care furnizează servicii în numele nostru (după cum este descris mai jos), indiferent dacă sunte sub conducerea noastră sau a unui terț. Vom oferi acestor companii și organizații numai datele personale necesare, pentru a furniza serviciile; le este interzis să utilizeze aceste date cu caracter personal pentru orice alt scop.

 

4.1 Partajarea cu procesoare de date

Atunci când achiziționați produsele noastre sau utilizați serviciile noastre de vânzări online, datele dumneavoastră personale pot fi partajate de către furnizorul de comerț electronic al acestui site web cu terțe părți, selectate, care furnizează servicii vânzătorului, inclusiv acelea care execută comenzi, livrează produse, procesează plăți de pe carduri de credit și debit și fac controale antifraudă.

 

Datele dumneavoastră personale pot fi împărtășite cu terțe părți pentru a monitoriza și analiza activitatea site-ului, conținutul site-ului gazdă, pentru a furniza servicii tehnice și organizaționale funcționale în scopurile menționte mai sus, pentru a păstra baza de date a clienților noștri, a asista în marketing și administra e-mailuri, analize de piață, tombole sau promoții.  Aceste terțe părți pot avea acces, stoca și procesa datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a furniza aceste servicii în numele nostrum. Aceste date pot apărea în Italia, în țara dumneavoastră sau în străinătate. Furnizorii noștri de servicii nu sunt autorizați să utilizeze datele cu caracter personal în alte scopuri decât pentru a furniza serviciile contractate.

Companiile noastre afiliate care operează activitatea noastră locală în Italia și în alte țări sau online și partenerii noștri de afaceri (francize, distribuitori) care operează punctele de vânzare sau vânzările online pe site-urile lor vor procesa datele dumneavoastră personale în scopuri de MRC ca procesatori de date, conform instrucțiunilor noastre.

 

4.2 Partajarea cu alte părți terțe

Este posibil ca datele dumneavoastră personale să fie trimise companiilor care oferă servicii de gestionare a plăților și controalelor antifraudă, care acționează independent ca operatori de date cu caracter personal, pentru a vă oferi serviciile de vânzări online.

În cazul activelor sau al operațiunilor corporative (de exemplu, fuziune sau achiziție, reorganizarea sau lichidarea), datele despre clienți vor fi, probabil, parte dintre activele transferate și le putem împărtăși cu oricare dintre succesorii noștri legali, în măsura permisă de lege și pe baza interesului nostru legitim. Datele dumneavoastră personale vor rămâne subiectul oricărei politici de confidențialitate preexistente, cu excepția cazului în care acordul dumneavoastră este altfel.

 

De asemenea, putem divulga datele dumneavoastră personale unor terțe părți (i) când este o cerință a unei legi a UE sau a unui stat membru (ii) ca răspuns la procedurile legale; (iii) ca răspuns la o cerere făcută de o agenție guvernamentală pe o bază legitinmă; sau (iv) pentru a ne proteja drepturile, confidențialitatea, siguranța sau proprietatea, sau publicul.

 

Mai mult, în măsura permisă de lege, putem comunica, de asemenea, date cu caracter personal unor terțe părți în cazul unei reclamații cu privire la utilizarea de către dumneavoastră a site-ului web și, acolo unde considerăm că este necesar să investigăm, să prevenim sau să luăm măsuri privind activități ilegale, sau în cazul în care credem, la discreția noastră, că utilizarea site-ului web de către dumneavoastră este incompatibilă cu termenii site-ului web.

 

Lista completă a procesatorilor de date desemnați și a terților cărora li se comunică datele pot fi obținute la punctul de contact de mai jos (punctul 13).

 

5. CONFIDENȚIALITATEA ÎN CAZUL COPIILOR

 

Acest site web este un site pentru publicul general; totuși serviciile noastre sunt destinate persoanelor cu vârsta de 18 ani sau mai mult. Nu solicităm, nu colectăm, nu folosim și nu dezvăluim cu ștința noastră datele personale furnizate de o persoană sub vârsta de 18 ani nici online, nici în buticuri /punctele de vânzare. În cazul în care aflăm că am colectat date cu caracter personal de la un copil, ștergem aceste informații.

 

Dacă sunteți sub această vârstă, vă rugăm să nu vă înregistrați sau să continuați cu achiziția online și să rugați un adult (adică părinții dumneavoastră sau tutorele dumneavoastră legal) să continue procedurile necesare.

 

6. STOCAREA, ACCESIBILITATEA ȘI TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Datele personale colectate prin intermediul site-urilor web sunt prelucrate în principal prin mijloace electronice sau web, inclusiv servicii de analiză web găzduite de serverele furnizorilor noștri selectați atât din ​​Uniunea Europeană (de exemplu, Germania și Irlanda, pentru tranzacții de vânzări online pe site-urile noastre direct gestionate) cât și din afara Uniunii Europene (de exemplu, din SUA, pentru serviciile noastre de abonare la buletine informative). În buticuri și punctele de vânzare, datele cu caracter personal pot fi prelucrate și pe suport de hârtie. În ambele cazuri, datele personale vor fi introduse, pentru scopurile MRC, în baza noastră de date centralizată și securizată, stocată în Italia, fiind gestionată de managerii de relații cu clienții și de echipa de marketing din Italia și din străinătate.

 

Datele personale vor fi accesate numai de către personalul autorizat al buticurilor, punctelor de vânzări și al distribuitorului local de comerț electronic (de exemplu, personalul din domeniul digital și IT, departamentele de marketing, retail, administrație, securitate).  Aceste categorii de personal sunt obligate să respecte obligațiile de confidențialitate și au fost desemnate în mod expres ca persoane responsabile cu prelucrarea datelor, conform cerințelor legislației în vigoare. În special, dacă ați fost de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în scopurile MRC, datele aferente pot fi citite, modificate și actualizate de personalul nostru și de personalul din buticuri, puncte de vânzare și/sau comercianți locali de comerț electronic (în special personalul de vânzări și marketing). Personalul are sediul în Italia sau în străinătate și este instruit și obligat să respecte obligațiile de confidențialitate. Putem să îi folosim, într-adevăr, pentru a colecta, folosi și dezvălui date conform instrucțiunilor noastre.

 

Dacă trebuie să transferăm datele personale în străinătate pentru a atinge scopurile prezentei Politici de confidențialitate, inclusiv în cazul în care legislația privind protecția datelor este diferită de cea aplicabilă în țara dumneavoastră, luăm măsuri pentru a ne asigura că aceste comunicări se desfășoară în conformitate cu standardele europene de protecție a datelor sau alte standarde locale din țara în care colectăm datele, astfel încât datele dumneavoastră să rămână sigure și confidențiale.

 

7. SECURITATEA ȘI CONFIDENȚIALITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Am implementat măsuri adecvate menite să vă securizeze datele dumneavoastră personale de la pierderi accidentale și de la accesul, utilizarea, modificarea și dezvăluirea neautorizată. De exemplu, atunci când furnizați informații despre o comandă, folosim tehnologia Secure Socket Layer (SSL), un instrument de criptare care oferă securitate în timp ce transmite aceste informații pe Internet. De asemenea, folosim tehnologia firewall, controlul parolei și alte garanții tehnologice și procedurale în întreținerea acestui site web.  Deși am implementat măsurile de securitate de mai sus pentru acest site web, trebuie să știți că securitatea în proporție de 100% nu este posibilă. Prin urmare, furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este efectuată pe propria răspundere și, în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, nu vom avea nicio responsabilitate ca urmare a divulgării informațiilor dumneavoastră personale din cauza unor erori, omisiuni sau fapte neautorizate ale părților terțe în timpul sau după transmiterea acestora către noi. Vă recomandăm (i) să vă actualizați periodic software-ul pentru protejarea transmisiei de date prin rețele (de exemplu, un software antivirus) și să vă asigurați că furnizorul de servicii de comunicații electronice a adoptat mijloace adecvate pentru securitatea transmisiei de date prin intermediul rețelelor (de exemplu firewall-uri și filtre anti-spam); (ii) să păstrați confidențialitatea și să nu dezvăluiți altcuiva numele de utilizator și parola pentru accesarea contului; și (iii) să vă schimbați parola din când în când.

În cazul puțin probabil în care vom considera că securitatea informațiilor dumneavoastre personale aflate în posesia sau controlul nostru a fost sau ar putea fi compromisă, vă vom informa despre această situație, conform legislației în vigoare, folosind oricare dintre metodele descrise în ea (furnizând-ne adresa dumneavoastră de e-mail vă exprimați acordul să primiți o astfel de notificare în formă electronic, prin intermediul acestei adrese de e-mail).

 

8. DREPTURI ÎN LEGĂTURĂ CU DATELE PERSONALE – GESTIONAREA ALEGERILOR DUMNEAVOASTRĂ

 

8.1 Drepturile dumneavoastră

În orice moment și gratuit, puteți accesa datele dumneavoastră, puteți să primiți datele dumneavoastră personale electronice într-un format structurat, utilizat în mod uzual care poate fi citit cu mijloace digitale și să le transmiteți altui controlor de date (portabilitatea datelor), puteți să vă corectați datele, să le actualizați, să le eliminați (sub rezerva excepțiilor care se pot aplica). Puteți să actualizați toate informațiile pe care ni le-ați dat contactând-ne la adresele de mai jos. Solicitările de ștergere a datelor dumneavoastră sunt supuse obligațiilor legale și de păstrare a documentelor aplicabile.

 

Dacă credeți că există o problemă cu modul în care gestionăm datele personale, aveți dreptul să depuneți o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Carácter Personal și / sau la orice altă autoritate de protecție a datelor din UE sau din SEE.

 

Pentru a vă putea exercita aceste drepturi, puteți trimite solicitarea dumneavoastră prin trimiterea unui e-mail la adresa infoprivacy@marella.com sau prin poșta obișnuită la adresa care apare mai jos (punctul 13). Când ne contactați, vă rugăm să ne furnizați numele dumneavoastră, adresa de e-mail, adresa de corespondență și/sau numărul (numerele) de telefon pentru a ne asigura că vom rezolva corect solicitarea dumneavoastră.

 

8.2 Precizie - actualizarea datelor personale

Pentru a ne permite să vă servim mai bine, vă recomandăm să revizuiți periodic și să vă actualizați datele personale. Dacă sunteți un utilizator înregistrat, puteți accesa și edita datele dumneavoastră personale prin setările contului dumeavoastră de utilizator de pe site; altfel ne puteți contacta (vezi punctul 13) pentru a vă ajuta să vă actualizați datele personale.

 

8.3 Gestionarea alegerilor dumneavoastră în legătură cu marketingul direct și realizarea profilurilor

Dacă doriți să renunțați la oricare dintre scopurile MRC, marketing și/sau profil sau să gestionați preferințele dumneavoastră de publicitate, puteți să ne trimiteți o cerere (vezi punctul 13) la adresa indicată mai jos sau să gestionați corespunzător contul dumneavoatră de opțiuni. Aceeași procedură se aplică și în cazul în care doriți să vă retrageți consimțământul de a vi se crea profilul.

 

9. DREPTURILE DE CONFIDENȚIALITATE DIN CALIFORNIA

 

În conformitate cu secțiunea 1798.83 din Codul Civil din California, locuitorii din California au dreptul să ceară de la o afacere cu care rezidentul din California are stabilită o relație de afaceri, anumite informații cu privire la tipurile de informații personale pe care compania le împărtășește părți terțe în scopuri de marketing direct și identitățile respectivelor părți terțe cărora compania le-a împărtășit asemenea informații în cursul anului calendaristic imediat precedent. Dacă sunteți rezident din California și doriți o copie a dezvăluirilor noastre de informații în temeiul acestei legi, vă rugăm să ne trimiteți o solicitare scrisă și să ne acordați 30 de zile pentru a vă trimite un răspuns.

 

10. REȚINEREA DATELOR

 

Datele personale vor fi păstrate pe durata relației de afaceri și atât timp cât este necesar pentru scopurile descrise în această politică de confidențialitate (de exemplu, dacă vă abonați la un buletin informativ, pe durata abonamentului dumneavoastră, dacă aveți un cont de utilizator, până când închideți contul). Dincolo de această perioadă, datele dumneavoastre personale vor fi păstrate numai pentru a ne conforma obligațiilor legale și de reglementare (de exemplu, timp de 10 ani în scopuri contabile, pe durata obligatorie de păstrare în scopuri fiscale etc.) sau pentru a ne permite să păstrăm dovada drepturilor și îndatoririlor noastre.

 

Datele dumneavoastră personale prelucrate în scopurile MRC (punctele 3.3) vor fi păstrate până când veți închide contul sau vă veți retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor dumneavoastre personale în aceste scopuri. Datele cu caracter personal referitoare la detalii ale achizițiilor dumneavoastră procesate în scopul realizării unui profil și pentru marketing vor fi păstrate pentru o perioadă limitată de timp, în conformitate cu calendarul permis de legea aplicabilă; după expirarea acestei limite, datele cu caracter personal vor fi șterse sau vor fi anonimizate cu caracter permanent.

 

11. POLITICA NOASTRĂ PRIVIND COOKIE-URILE ȘI PROCESELE SIMILARE

 

Consultați secțiunea Gestionarea Cookie-urilor și Managementul Publicității din site-ul web marella.com/cookie-policy pentru mai multe informații despre cookie-uri în general și despre modul de activare și dezactivare a modulelor cookie.

 

12. LINK-URI, CEI CE PUBLICĂ RECLAME, SPONSORI & RECLAME

 

Acest site web poate conține link-uri către diferite site-uri ale noastre, deținute sau controlate, precum și linkuri către site-uri web ale unor terțe părți. Dacă alegeți să furnizați datele dumneavoastră personale pe un astfel de site web, aceste informații vor fi supuse politicii de confidențialitate a acestor site-uri web și a practicilor de securitate - inclusiv site-urile web gestionate de distribuitorii noștri autorizați, cu excepția datelor colectate de distribuitorii noștri pentru scopurile MRC în care este afișată politica noastră de confidențialitate - și nu sunt guvernate de această politică de confidențialitate. Trebuie să vă familiarizați cu aceste politici de confidențialitate, deoarece nu suntem responsabili și nu avem control asupra informațiilor transmise sau colectate, utilizate, dezvăluite sau procesate în alt mod de către site-uri web ale unor terțe părți.

 

13. OPERATORUL DE DATE – OFIȚERUL PENTRU PROTECȚIA DATELOR - ȘI CUM NE PUTEȚI CONTACTA

 

În scopul prezentei Politici de confidențialitate și al procesării datelor descrise în aceasta, vă rugăm să rețineți că "noi", "a noastră", "compania" însemnă Max Mara Fashion Group S.r.l. cu sediul social în Via Pietro Giannone, 10 - 10122 Torino, Italia. În calitate de companie deținătoare și deținătoare ultimă a mai multor mărci prin intermediul companiilor sale afiliate, inclusiv "Max Mara", Compania este operatorul de date (așa cum este definit în Regulamentul (UE) 2016/679) cu privire la datele colectate la buticuri, puncte de vânzare și / sau pe site-urile Web din Italia și din străinătate în scopurile MRC de la punctele 3.2 și 3.3. Compania a numit un responsabil de protecție a datelor, care poate fi abordat pentru întrebări și poate primi reclamații cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri de MRC. Responsabilul cu protecția datelor poate fi contactat pe Via Pietro Giannone 10, 10122 Torino (Italia), e-mail: dpo@mmfg.it.

 

Controlorul datelor colectate la buticul local, la punctul de vânzare și/sau pe site-ul local pentru scopurile legate de vânzări de la punctul 3.1 este buticul, punctul de vânzare sau magazinul online (Marella) la care faceți achiziția și/sau care a colectat datele. Vânzătorul local poate fi obligat să vă proceseze datele personale în conformitate cu normele de protecție a datelor aplicabile în țara în care se află. Cu toate acestea, cu excepția cazului în care există o regulă obligatorie contrară aplicabilă în acea jurisdicție, vânzătorul local se obligă să vă proceseze datele cu caracter personal în conformitate cu principiile declarate, în conformitate cu această politică de confidențialitate.

 

14. ACTUALIZAREA ACESTEI POLITICI - NOTIFICĂRI

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a schimba, modifica, adăuga sau elimina porțiuni din această Politică de confidențialitate în orice moment, prin publicarea unei astfel de Politici de confidențialitate revizuită pe această pagină a site-ului și actualizarea "Ultimei date modificate" de mai jos. Este responsabilitatea dumneavoastră să examinați din când în când această Politică de confidențialitate pentru a lua notă de modificările pe care le-am făcut. În unele cazuri, este posibil să furnizăm o notificare suplimentară cu privire la modificările semnificative ale acestei Politici de confidențialitate, prin adăugarea unei declarații pe pagina primcipală a acestui site sau, pentru utilizatorii înregistrați, prin trimiterea unui e-mail de notificare sau prin adăugarea unei declarații pe pagina contului.  Prin acceptarea unei astfel de Politici de confidențialitate revizuite printr-un "clic de accept" într-un e-mail de notificare sau pe o declarație a unei pagini de cont (disponibilă atunci când este necesar să se conformeze legilor aplicabile) sau prin completarea unei achiziții pe acest site sau în orice magazin, după ce această politică de confidențialitate a fost revizuită sau, altfel, prin utilizarea sau trimiterea de informații pe site după publicarea politicii revizuite de confidențialitate, vă dați acceptul pentru o astfel de Politică de confidențialitate revizuită. Ca urmare a modificărilor, prelucrarea datelor dumneavoastră nu va fi efectuată fără consimțământul dumneavoastră explicit, dacă acest lucru este impus de legislația în vigoare.

Pentru toate versiunile anterioare ale Politicii de confidențialitate, accesați această pagină: marella.com/database-privacy.

 

MODIFICAT ULTIMA DATĂ

Această politică este în vigoare din 25 mai 2018